KASTAMONU / MERKEZ - Kastamonu Göl Anadolu Lisesi

Abdullah YAĞIZ - MÜDÜR

1970 yılında Kastamonu’nun Tosya ilçesinde doğdu. İlkokulu Tosya’da, orta ve lise öğrenimini Çorum’da bitirdi. Lisans öğrenimini Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Yine Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kelam Bilim dalında Yüksek Lisans (Master) yaptı.

1994 Yılında Hatay’ın İskenderun İlçesinde İnönü İlköğretim Okulunda DKAB öğretmeni olarak göreve başladı. Burada dört yıllık görev süresinin ardından askerliğimi 1997-1998 yıllarında Yedek Subay Öğretmen olarak Balıkesir ve Hakkâri’de yaptı. 2000-2002 yıllarında Ardahan Anadolu İmam Hatip Lisesinde iki yıl, 2004-2010 yıllarında Tosya Anadolu Lisesinde altı yıl olmak üzere toplam sekiz yıl Müdür Yardımcılığı yaptı. 2010-2013 yıllarında Kastamonu İnebolu Anadolu Lisesinde dört yıl, 2013-2014 yıllarında Kastamonu Devrekâni Anadolu İmam Hatip Lisesinde bir yıl, 2014-2019 Kastamonu Mustafa Kaya Anadolu Lisesinde beş yıl olmak üzere toplam dokuz yıl Okul Müdürlüğü yaptı. Okul Müdürlerinin Yeniden görevlendirme takvimi çerçevesinde Temmuz 2019’da Göl Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanan okul müdürümüz evli ve iki çocuk babasıdır.