KASTAMONU / MERKEZ - Kastamonu Göl Anadolu Lisesi

İlgi : a) Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği.

b) Bakanlık Makamının 24.04.2024 tarihli ve E-57750415-20-95095277 sayılı Oluru.

Bakanlığımız Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 05.02.2024 tarih 65814307 sayılı yazıları ve eki Makam Onayı ekte gönderilmiş olup, İlgi (a)'da kayıtlı Yönetmelik'in 6 ncı maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde "Bakanlıkça belirlenen sınıf düzeyi ve derslerden ortak yazılı sınav yapılabilir." hükmü yer almaktadır.

Bu kapsamda 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınavlarının;

- 6. sınıf Türkçe ile 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı dersleri için 26 Mart 2024 Salı günü,

- 6. sınıf Matematik ile 9. sınıf matematik dersleri için 27 Mart 2024 Çarşamba günü

ülke genelinde ortak olarak yapılacağı bildirilmiş olup; Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

YEŞİLAY LİSELER ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI

CUMHURİYETİ ANLAMAK ÇOCUK VE GENÇLİK HİKÂYE YARIŞMASI

Şubat dönemi yapılacak olan sorumluluk sınavlarının takvimi duyuruldu.

Ock

Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması 2011 yılından beri her yıl düzenli olarak yapılmaktadır.

Yarışmayla ilgili şartlara BURADAN ulaşabilirsiniz.

Kas

19 Mayıs Üniversitesi Tanıtım ve Kültür gezisi düzenlendi.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı okulumuzda Cuma günü saat 09.05'te yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Bayrağımızın yarıya indirmesinin ardından şiir ve konuşmalarla sürdürüldü. Ayrıca giriş koridorumuzda Atatürk Resim Sergisi düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarını farklı etkinlikle okulumuzda kutladık.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığınca, cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlik ve kutlama programları kapsamında, TDK iş birliğiyle "Cumhuriyet ve Türkçemiz" konulu lise öğrencileri arası deneme yarışması düzenlenecek. Başvurular için son tarih 9 Ekim.

Eyl

Ock