KASTAMONU / MERKEZ - Kastamonu Göl Anadolu Lisesi

Mrt

Edebiyat Festivali'nin bu yıl 2.sini gerçekleştiriyoruz. Pandemiden dolayı geçtiğimiz yıllarda uzaktan eğitimin olması etkinliğin devamlılığını engellese de bu yıl festival etkinlikleri öğrencilerin üstün gayretiyle gerçekleştirildi. Edebiyat öğretmenlerimiz Yalçın ULUPINAR ve Şenol Danışman Hocalarımızın önderliğinde gerçekleştirilen festivalde bir dizi etkinlik yer alıyor.  1 Mart Salı günü ROMAN KAHRAMANLARI KENDİNİ TANITIYOR etkinliği Kastamonu Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Okul Müdürümüz Abdullah YAĞIZ açılış konuşmasını yaptı. 19 roman kahramanının kendilerini kostümleri ile birlikte tanıtmaları oldukça ilgi gördü. Ayrıca programda bir MEDDAH GÖSTERİSİ ile MASAL NİNE yer aldı.

Salonun geniş olması nedeniyle çok sayıda öğrencimiz faaliyeti izleme imkanı buldu.